Tonic

Tonic

Edinburgh

Situated in the basement of a listed building in the heart of Edinburgh, the problems facing this cocktail bar were its tired and dated d├ęcor. The client brief was to update the interior to reflect that of the quality and style of the cocktails on offer as well as creating a new DJ booth for a more music focused night venue. Stripping back the existing internal cladding revealed the beautiful natural stone wall features of the listed building and adding to a more industrial feel with the new cage wire bar displays and feature lighting. The low level Amber lighting giving a more intimate feel to the space and copper table tops reflecting the warm glow to balance the more neutral colour palate to the natural stone and white painted
brick and tiles.
The outcome of the refurbishment was to allow Tonic to reclaim its crown as the premier cocktail venue in Edinburgh.